Referenser

Läs vad några av våra klienter har sagt om oss.

När kronofogden ville ta min lägenhet för att lösa min hyresgästs skulder vände jag mig till Lexana Juridik. Ärendet klarades upp väldigt fort genom den professionella hjälp jag fick. Jag är så otroligt tacksam för detta men även för det vänliga mottagandet och det stöd jag fick – det betydde mycket i en stressig och jobbig situation.
Anna W
Stockholm

När jag skulle renovera min nyinköpta bostadsrätt upptäcktes att badrummet var felbyggt och fuktskadat. Jag fick hjälp med att anlita en byggnadsingenjör som tittade på lägenheten och skrev ett tydligt besiktningsprotokoll. Johanna Berg från Lexana skickade en stämning till säljaren och förde min talan i tingsrätten. Vid den första förhandlingen gick säljaren med på att häva köpet och ta tillbaka hela lägenheten.
Alexandra B
Stockholm

Min pojkvän och jag behövde hjälp med att reglera vår ekonomi när vi skulle bli sambos. Lexanas jurist förklarade vad som gäller enligt sambolagen och kom med olika förslag på hur vi kunde göra för att det skulle bli rättvist. Vi fick snabb hjälp med de avtal vi behövde och allt blev klart inför flytten. Det känns skönt att ha den biten avklarad! Jag skulle absolut rekommendera Lexana.
Carola O
Stockholm

Jag är mycket nöjd! Jag kontaktade Lexana med anledning av en avtalstvist som mitt bolag hamnat i. Det var en väldigt jobbig tid, men Lexica Juridiks jurist Johanna Berg var mycket hjälpsam och svarade på mina frågor. Tvisten löste sig på det allra bästa tänkbara sätt, och jag är oerhört tacksam för all hjälp.
Lars S
Stockholm

Vid en jobbig skilsmässa kastade min f.d. make ut mig ur vår lägenhet och sa att jag inte skulle få ett öre i bodelningen. Han gjorde allt för att förstöra för mig. Genom Lexana fick jag stöd och råd hela vägen, och till slut fick jag min del av pengarna. Jag kände mig trygg med min jurist hos Lexana och jag har rekommenderat henne till andra.
Svetlana P
Solna

Comments are closed.